U bent nu hier: Home » Brussels-Gewest

Accountant Brussels-Gewest

Hieronder vindt u een overzicht van alle accountants in Brussels-Gewest. Voor een overzicht van accountants per plaats in de provincie Brussels-Gewest, ga naar accountants Brussels-Gewest. Of ga naar direct contact met accountants om via één e-mail in contact te komen met meerdere accountants tegelijk.

1

Abacus Consulting

Roosendael 125 box 1, B-1190 Brussels, 1190 Brussel (Brussels-Gewest)
Tel: +32(0)23350839, Fax: -, BTW-nr: -
Website onbekend
Abacus Consulting has been active in the financial consulting industry
since 2008. We are here to help you manage your business and accelerate your journey to success, regardless of your resources or needs.
Accountant, Tax Return Service, Financial Consultant, Company management,
Forest Accountant, Consulting Service
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Abacus Consulting

Bofidi Brussels

Tervurenlaan 32, 1040 Etterbeek (Brussels-Gewest)
Tel: +32 (0) 2 231 14 02, Fax: 02 234 68 80, BTW-nr: BE0430 810 949
BOFIDI staat voor BOEKHOUDING, FISCALITEIT en DIENSTEN. We zijn een netwerk
van kantoren met vestigingen te Brussel, Antwerpen en Gent. Met in totaal 70 medewerkers streven wij naar een hoogstaande kwaliteit, een pro-actieve visie en een professionele en klantgerichte dienstverlening voor grote en kleine KMO's, vrije beroepen en voor bedrijven met internationale activiteiten en vertakkingen.

Onze professionele organisatie van accountants, boekhouders, fiscalisten en juristen levert u professioneel en gespecialiseerd advies, zowel op lokaal, nationaal, als op internationaal gebied. Wij bieden u een integrale aanpak, geen standaardwerk maar oplossingen met een concrete toegevoegde waarde op uw maat geschreven. Bij ons worden uw cijfers omgezet in concreet advies.

Een kwaliteitsvolle dienstverlening veronderstelt een voortdurende toetsing van de theorie aan de praktijk en omgekeerd. Onze medewerkers worden op permanente basis uitstekend opgeleid en kunnen u vanuit een praktisch oogpunt, snel en met gedegen kennis van zaken adviseren op financieel, fiscaal, juridisch, vennootschapsrechtelijk en economisch gebied.

Onze doelstelling is nog steeds dat u zich als klant thuis voelt bij ons.

Kortom, BOFIDI is een dynamische ploeg van mensen die uw bedrijf adviseren zoals u het verwacht: met kennis van zaken, met een grote inzet en betrokkenheid, met fierheid over ons werk en zonder nonsens.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bofidi Brussels

Moore Stephens Verschelden

Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (Brussels-Gewest)
Tel: 02 743 40 20, Fax: -, BTW-nr: -
Moore Stephens Verschelden biedt u een totaaloplossing voor uw accountancy,
audit en fiscaal-juridische uitdagingen. Onze teams van experts combineren ervaring en teamspirit met anticiperend engagement. Onze missie? U de tijd laten om te focussen op wat écht telt.

Door experts met specieke ervaring in een bepaalde sector en dienst samen te zetten heeft Moore Stephens Verschelden haar Expert Centres opgestart; family office, outsourcing, vermogensplanning, IFRS, internationale tax, ...

Global China Desk - Shanghai
Binnen ons internationaal netwerk heeft Moore Stephens Verschelden een leidersrol in Shanghai. Het Belgisch geleid kantoor in Shanghai ondersteunt haar cliënten lokaal in het verwezenlijken van hun persoonlijke en commerciële doelstellingen met betrekking tot China.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Moore Stephens Verschelden

Vandelanotte Accountancy Brussel

Esplanade 1/85, 1020 Brussel (Brussels-Gewest)
Tel: 02/427 44 53, Fax: 02/426 72 26, BTW-nr: 0876286023
Vandelanotte, More than accountants


Accountancy, Audit en Fiscaliteit, dat is de core business van Vandelanotte. Maar, Vandelanotte is 'more than accountants'. Daarom neemt één van onze 200 specialisten graag de tijd om uw bedrijf grondig te leren kennen. Zodat wij het juiste antwoord kunnen geven op al uw boekhoudkundige, juridische, sociale of fiscale vragen, op elk moment in het leven van uw onderneming.

Naast deze core business activiteiten is Vandelanotte ook actief op het vlak van Corporate Finance, Ondernemingsrecht, Risk Management, Sociaal recht, Talent Management en Vermogensplanning.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Vandelanotte Accountancy Brussel

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy